Antikvariat Novak

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja sledijo …

1. Spletna trgovina Bukvarna loka je last podjetja Elena Novak s.p. Nismo člani nobene zbornice ali podpisniki kodeksov. Nismo zavezanci za plačilo DDV-ja.

2. Predmet prodaje so rabljene knjige. Ponudba velja do prodaje zalog.

3. Naročanje knjig je mogoče preko spletne strani http://www.antikvariat-novak.si. Naročanje je možno 24 ur vse dni v letu. Pred naročilom se kupec registrira na spletni strani antikvariat-novak.si. Ko kupec odda naročilo, ga upravitelj spletne strani izvede. Naročilo se odpremi v roku 48 ur od prejema naročila, oziroma prvi delovni dan od prejema naročila.

4. Naročilo mora vsebovati točen naslov in naziv prejemnika naročila.

5. Knjige dostavlja Pošta Slovenije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Osebni prevzem knjig, po predhodnem dogovoru, je mogoč v Bukvarni v Škofji Loki na Mestnem trgu 2, v odpiralnem času, to je od 10. pa do 18. ure, v sobotah pa od 9. pa do 12. ure. V tujino dostava ni mogoča.

6. Cene so v evrih (EUR) in ne vsebujejo DDV-ja po prvem odstavku 94. člena ZDDV-ja. Kupec ne plača davka.

7. Opis ohranjenosti knjig je subjektiven, pridružujemo si pravico do napak pri opisu ohranjenosti knjig.

8. Potrošnik lahko v 15 dneh od prejema blaga odstopi od naročila in blago vrne brez razloga.
Blago mora vrniti nepoškodovano in v enaki količini v originalni embalaži, predložiti mora tudi originalni račun na naslov Bukvarna, Mestni trg 2, 4220 Škofja Loka. Če ugotovimo, da je blago nepoškodovano in v isti količini vrnemo kupnino v 15 dneh. Stroške poštnine vrnjenih knjig krije potrošnik. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

9. Prodajalec si pridružuje pravico do zavrnitve naročila.

10. Šteje se, da je uporabnik ob registraciji in oddaji naročila v celoti seznanjen s pogoji poslovanja spletne trgovine antikvariat-novak.si.

11. Pridružujemo si pravico, da brez predhodnega obvestila spremenimo splošne pogoje poslovanja, prav tako si pridružujemo pravico do napak in sprememb v cenah in besedilu na spletni strani.

12. Osebnih podatkov kupcev ne posredujemo tretjim osebam.