Antikvariat Novak

Način nakupovanja

Kako se kupuje …Željeno knjigo lahko naročite s klikom na gumb “Dodaj v košarico” ob naslovu knjige. Izbrana knjiga se bo prenesla v spletno košarico. Nato lahko nadaljujete z izbiranjem novih knjig ali pa se odločite za zaključek naročila. Košarica izbranih knjig je prikazana v levem stolpcu, kjer sta na voljo dva gumba “Prikaži košarico“, ki vam bolj podrobno prikaže vaše želene knjige. Drugi gumb “Plačilo” prikaz košarice preskoči in vas pripelje na stran, kjer vpišete vaše podatke za plačilo in dostavo. Naslov za dostavo je lahko drugačen kot naslov plačnika, To lahko na strani plačila ustrezno označite in izpolnite, Naročilo zaključite s klikom na gumb “Zaključi naročilo”. Po oddaji naročila boste na vaš e-naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila.
Knjige lahko naročite tudi na tel. številki 041 260 987, vsak delovnik med 10. in 18. uro.
Možen je predhodni ogled in osebni prevzem knjig v Bukvarni na Mestnem trgu 2 v Škofji Loki.
Knjige pošljemo po povzetju, enotna poštnina je 3 evre, plus znesek, ki ga zaračuna Pošta Slovenije za povratno nakazilo denarja, le-ta je odvisen od višine zneska nakupa.
Informacije 041 260 987

Način dostave …Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.
Strošek dostave …Za pošiljke zaračunamo enotno poštnino 3 evre.
Znesku cene knjig je torej potrebno prišteti poštnino v vrednosti 3 evrov ter znesek za povratno nakazilo denarja, ki ga zaračuna Pošta Slovenije po veljavnem ceniku. Znesek za povratno nakazilo denarja je odvisen od višine nakupa, povprečno pa se giblje med 1 do 2 evrov.